Isis Repetur
Mijn passie is koken
Vanaf jongs af aan heb ik een grote passie voor koken.
Na mijn eerste baan in de keuken wist ik zeker dat ik hier ook mijn beroep van wilde maken.
Daarom heb ik de opleiding Manager/ondernemer horeca afgerond.
Door deze passie ben ik kok aan huis geworden. Samen eten verbindt mensen en verbinding maakt mensen gelukkig.
Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen dit gevoel te laten ervaren en mijn unieke gerechten te delen.
Benieuwd wanneer ik voor u kan koken? Plaats een reservering.
Mijn ervaringen
Inmiddels heb ik meer dan 8 jaar ervaring binnen de horeca branche doormiddel van mijn opleiding en eigen initiatief. In deze periode heb ik de tweede prijs voor gastvrijheid wedstrijd Noord Nederland in 2019 weten te bemachtigen. Tijdens mijn studie heb ik bij verschillende horecabedrijven in de streek Groningen gewerkt, zoals Viva La Vie.
Naast mijn passie voor koken ben ik ook geïnteresseerd in de herkomst van producten. Ik werk alleen met lokale, biologische producten en verse groentes uit mijn eigen moestuin. Door het gebruik van verse en biologische producten kunnen de puurste smaken worden ervaren.
Naast de producten ben ik mij ook gaan verdiepen in wijn. Hier heb ik dan ook mijn diploma voor behaald. Een goed uitgekozen wijn maakt een gerecht nóg beter. Daarom bied ik ook een wijnarrangement aan, deze wijnen zijn afkomstig van De Roemer.