Arrangement & Prijzen

Arrangement & prijzen

Onvergetelijke ervaring

Een kok aan huis is een onvergetelijke ervaring. Op deze manier kunt u genieten in de vertrouwde sfeer van uw eigen huis van een op maat geregeld meergangendiner. Geniet van deze bijzondere ervaring met vrienden of familie!

 

Wat kunt u verwachten?

Een compleet verzorgd diner in uw eigen huis. Als kok-aan-huis zorg ik dat u nergens omkijken naar heeft. In overleg stel ik een geheel op maat gemaakt menu voor u op, dat ik in uw eigen keuken voor u en uw gasten bereid. Nadat uw gasten zijn gearriveerd neem ik ook de bediening op mij.

 

Arrangementen

Ik bied zowel verschillende dinerarrangementen als wijnarrangementen aan die samen perfect te combineren zijn. Zo kunt u kiezen voor een 3-,4-, of 5-gangen diner met per gang bijpassende wijn. Het menu wordt met u besproken zodat ik rekening kan houden met allergieën en dieet wensen. 

Hoe werkt een kok aan huis?

Voor het diner

Voorafgaand aan het diner stel ik in overleg een geheel op maat gemaakt menu voor u op. Hierin houd ik rekening met al uw wensen. Voor het bereiden van de gerechten maak ik gebruik van lokale, biologische producten en verse groentes uit mijn eigen moestuin. 

Tijdens het diner

Zodra alle gasten zijn gearriveerd neem ik de bediening op mij. De bediening vindt plaats zoals u die in een restaurant gewend bent. We beginnen met een amuse of de eerste gang, afhangende van het gekozen arrangement. 

Na afloop

Terwijl u aan het natafelen bent, zorg ik ervoor dat uw keuken en huiskamer worden opgeruimd. U hoeft niet om te kijken naar de afwas, na afloop van het diner ziet uw keuken er weer netjes uit. Zo kunt u zorgeloos van uw avond genieten.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Bijpassende wijnen

De wijnarrangementen worden zorgvuldig door mij samengesteld zodat de wijnen goed passen bij de smaken van de gerechten. Afhangende van het wijnarrangement kies ik per gang een bijpassende wijn.

 

Wat zit er bij het diner inbegrepen?

– Inkopen, voorbereiding en Isis Kookt op locatie- Bediening- Tafellinnen, servetten en attributen- Servies en glaswerk- Verse bloemen- Keuken gerei   Vul het diner aan met amuses, friandises en brood voor €25,- per persoon.*Prijs is exclusief reiskosten(á €0,29 per km). Er kunnen extra chef uren gerekend worden afhangende van het aantal gasten.

Dinerarrangement

 • – 3 Gangen Menu
  € 55,- p.p.
 • – 4 Gangen Menu
  € 75,- p.p.
 • – 5 Gangen Menu
  € 90,- p.p.

Wijnarrangement

 • – 1 Fles Wijn
  € 21,50
 • – 3 Gangen
  € 27,50 p.p.
 • – 4 Gangen
  € 35,50 p.p.
 • – 5 Gangen
  € 42,50 p.p.

Neem contact op

Bereik mij hier

Social media

Handige linkjes